Faciliteiten

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

In onze faciliteiten vindt u een aangename en heldere omgeving waar we zorg dragen over elk detail om onze gasten een warme en persoonlijke sfeer aan te bieden.

Ruime kamers, geacclimatiseerd, geozoniseerd, met achtergrondmuziek en nog veel meer details om er voor te zorgen dat u zich ontspannen en vertrouwd voelt tijdens uw behandeling.

Al onze producten zijn verzegeld en voor eenmalig gebruik wat door u gecontroleerd wordt zodat u zich veilig voelt tijdens elke behandeling.

Onze kliniek heeft goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid als Praktijk voor Fysiotherapie en Praktijk voor Micropigmentatie en alle documentatie met betrekking tot deze activiteiten staan tot uw beschikking indien nodig.

Wij garanderen absolute discretie en vertrouwelijkheid van onze patiënten, voor ons staat kwaliteit boven alles.

We staan tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden, u kunt vragen stellen over al onze behandelingen, zo vaak als nodig is. We zijn blij om u te helpen zonder enige verplichting.


In MICROPIGMENTACIÓN INTERNACIONAL helpen en adviseren we u te allen tijde zodat u zelf voor een passende behandeling kunt kiezen en tijdens alle behandelingen wordt u volledig geïnformeerd. Onze behandelingen worden toegepast bij zowel vrouwen als bij mannen.

Over Ons

In MICROPIGMENTACIÓN INTERNACIONAL zijn wij esthetische specialisten in het wijzigen, aanpassen, verfraaien en uitbalanceren van gezichtsuitdrukkingen of lichamelijke foutjes met behandelingen die uitgevoerd worden door professionals die zich op dit gebied voortdurend bijscholen. Met de nieuwste generatie apparatuur voor Micropigmentatie en met een unieke werkwijze genoemd ‘pijnloos inbrengen', gebruikmakend van de meest onschuldige en veilige pigmenten die op de markt verkrijgbaar zijn en met de enige lijn van antiallergische naalden op de markt verkrijgbaar voor die mensen die geen metaal kunnen verdragen op hun huid. Al het gebruikte materiaal is voor éénmalig gebruik voor elke behandeling om zo de gezondheid en veiligheid te allen tijde te kunnen garanderen.

Visit us from all your devices

On our new website you can find all you need more quickly. You can access here from all your devices (PC, Laptop, Tablet, Smartphone) and find what you need at any time. Or contact us.